Ekstra lagerplads til bildæk

I de perioder hvor der skiftes mellem vinterdæk og sommerdæk, eller den modsatte vej, har dækcentre brug for ekstra meget lagerplads.

Dækkene fylder meget, og der er mange der skal have nye dæk. Det stiller store krav til lagerpladsen, men eftersom det kun er i korte perioder at lagerbehovet er så stort, kan det godt være en dyr fornøjelse at bygge til lageret.

Heldigvis findes der en løsning som hverken kræver arkitekter, byggetilladelse eller dovne håndværkere som ikke bliver færdige til aftalt tid.

Det er nemlig muligt at leje en dækcontainer som stilles op i den periode hvor der er behov for ekstra lagerplads.

Dækcontaineren er isoleret og indrettet med el til lys og en el-radiater samt dækreoler. Det giver optimale opbevaringsmuligheder, hvor temperatur og luftfugtighed kan holdes optimalt, og de skadelige uv-stråler holdes væk fra lageret.

Du kan leje dækcontainere i flere forskellige størrelser, fra 10 til 40 fods. Den mest anvendte er en 20 fods container der i den isolerede udgave måler 2,2 meter i bredden, 2,26 meter i højden og 5,72 meter i længden indvendigt.

Der kan typisk opmagasineres 3 lag dæk i højden og med rimelig plads inde midt i containeren mellem dækreolerne til at man kan trække dæk ud og gå frem og tilbage.

Med en forsikringsgodkendt containerlås er dækkene forsikret på samme måde som de er hvis de bliver oplagret på et lager indendøre, hvis blot forsikringsselskabet er informeret om at dæklageret er udvidet med en eller flere containere.

Ved at leje dækcontainerne, kan pladsen frigives til andre formål mellem de travle perioder, og der skal ikke betale for den lagerplads som ikke bruges.